Följ bloggen

Nyhetsbrev

Säkrast följer du vårt arbete genom att prenummerera på vårt nyhetsbrev, som sammanfattar och uppdaterar om våra aktiviteter, som workshops, webbinarium och årsmöten. Anmäl dig genom att mejla: sofia.martinell-funch@agroforestry.se. Blogga (och dela på sociala media) gör vi endast i mån om tid.

Bloggposter

Perenna smaker, mer diverst odlingslandskap och stärkt livsmedelskedja – snart stundar agroforestrykonferensen i Alnarp 6-8 oktober!

Nu är det äntligen bara dagar kvar till Agroforestrykonferensen i Alnarp 6-8 oktober! Vid sidan om föreläsningar bjuder konferensen även in till nog så viktiga samtal och interaktivitet. Första dagen tittarFortsätt läsa ”Perenna smaker, mer diverst odlingslandskap och stärkt livsmedelskedja – snart stundar agroforestrykonferensen i Alnarp 6-8 oktober!”

Skogsbete förenar målen att öka livsmedelsproduktionen i hela landet, bevara och utveckla den biologiska mångfalden och minska utsläppen av växthusgaser

Sverige har som mål att öka livsmedelsproduktionen i hela landet, bevara och utveckla den biologiska mångfalden och få ner utsläppen av växthusgaser till netto noll år 2045. I en nyskriven rapportFortsätt läsa ”Skogsbete förenar målen att öka livsmedelsproduktionen i hela landet, bevara och utveckla den biologiska mångfalden och minska utsläppen av växthusgaser”

Webbinarium

Om drivkrafter, företagande och kunskapsöverföring mellan skalor Det finns ett ständigt ökat intresse för agroforestry i många europeiska länder, så också i Sverige. Agroforestry har många potentiella positiva effekter på ekosystem,Fortsätt läsa ”Webbinarium”

Årsmöte 2021

Agroforestry Sveriges årsmöte hölls lördagen den 27:e mars 2021 över videolänk. Dagordningen, verksamhetsberättelsen och verksamhetsplanen hittar ni längre ned på sidan. Utöver att vi på årsmötet redovisade vad föreningen gjort detFortsätt läsa ”Årsmöte 2021”