Hoppfulla nyheter från EURAF

EURAFs arbete ger resultat! Agroforestry ses mer och mer som ett av verktygen för ett hållbart framtida jordbruk av EU. Att stöd finns att söka från EUs jordbrukarstöd gör dock inte att de direkt kommer svenska lantbrukare till nytta, Sverige väljer vilka delar av CAP de vill inkludera och det är där som Agroforestry Sverige och andra aktörer i Sverige som tror på agroforestry kommer in. Bland annat genom vår policy-grupps arbete som fortsätter i år. Läs deras text här:

Hopeful Signs for Agroforestry Policy in the Next CAP | EURAF (utl.pt)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: