Årsmöte 2023

Hjärtligt välkomna på Agroforestry Sveriges årsmöte den 4:e mars! Var med och rösta fram vår nya styrelse, lyssna på årets föreläsare och uppdatera er om läget i föreningen. Mötet kommer att hållas digitalt även i år, vilket förhoppnings gör att vi får fin uppslutning från spridda håll i landet. Mötet startar klockan 15.00 och planeras ta en och en halv timme. Motioner välkomnas till och med den 25:e februari. Vi redovisar vad föreningen gjort det gångna året och vad vi planerar inför nästa år.

Efter mötet kommer Ola Schubert att prata om ekollon som matgröda. Du är välkommen att lyssna på föredraget (utan att delta på årsmötet) om du betalt medlemsavgiften. Det är en halvtimmes föredrag med efterföljande frågestund. Vi förväntas sluta mellan 17:30 och 18:00.

För att vara med på årets årsmöte måste man vara medlem. Här kan ni läsa om hur det går till:

Alla föreningens medlemmar kommer att få en inbjudan med länk till årsmötet förmiddagen den 4:e mars, så se till att medlemsavgiften är betald senast dagen innan för att vara med!

Vid frågor, eller för att skicka in en motion, kontakta oss via info@agroforestry.se 

Vi hoppas att få se många av er den 4:e mars!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: