Filmning pågår: rotationsbete & uppbyggnad av skogsbetessystem

Med hjälp av Jordbruksverkets projektstöd ”Kunskapsstärkande insatser för att öka konkurrenskraften inom frukt-, bär- och grönsaksodling” som Agroforestry Sverige beviljades under slutet av 2021 har vi nu tre kortfilmer i produktion, med syftet att visa på olika svenska agroforestrysystem; fleråriga grönsaker och perenna (småskaliga) odlingssystem, allésystem (större system) med gröda mellan rader av fruktträd samt skogsbete i form av rotationsbete av kor och höns (på sikt i) allésystem av nöt- och fruktträd. Bilderna: Kyrkbygård, Slättåkra utanför Halmstad. Tack Jesper, Tor och Kamiel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: