Filmning pågår: fleråriga grönsaker & perenna odlingssystem

Med Jordbruksverkets projektstöd ”Kunskapsstärkande insatser för att öka konkurrenskraften inom frukt-, bär- och grönsaksodling” som Agroforestry Sverige beviljades under slutet av 2021 har vi nu (som nämnt tidigare) tre kortfilmer i produktion, med syftet att visa på olika svenska agroforestry system. Den första filmen, som klipps efter sommaren, fokuserar på skogsträdgårdsodling med inriktning på fleråriga grönsaker och perenna odlingssytem, med intervjuer och bilder från Lilla Skräddaröd Permakulturgård & plantskolan Skogsträdgårdens växter, Höör. Tack Hanna Jönsson, Jona Elfdahl och Etta Säfve m.fl. ! (Bilderna nedan från Skogsträdgårdens växter)

Hanna Jönsson
My Kjellberg
Potatisböna
Malört

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: